Reunión de los lunes

Nos reunimos todos los lunes a las 20,30 horas en la C/Vinaroz nº31, entrada por C/Pradillo, MADRID ¡TE ESPERAMOS!

viernes, 5 de julio de 2013

CONFERENCIA I REBOMBORI SOBRE LA CUSTODIA COMPARTIDA

Viernes, 5 de Julio, 2013
más abajo traducción al español
por Montse Turà Cat Lliure

Ahir, dia 3 de juliol de 2013, en el Centred’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, en la Àmbit Administració dejustícia,  vàrem assistir a unaconferencia sobre justícia i societat. El tema era "Regulació de la custodia compartida i la seva aplicació".
La tercera ponent, a la qual és a qui emdirigeixo quasi particularment, es la feminista radical o feminazi*  Ariadna Aguilera Rull doctora en dret per laUniversitat Pompeu Fabra.
Va estar prepotent, mal educada, impertinent, va fer gala dels seu adoctrinament de gènere, es va riure de tot el sofriment patern, no creu que hi hagi homes que estimin els fills, va veure mal tractadors en tot el gènere masculí, i la sala de sobte era plena de masclistes, postmasclistes i poc més que animalons sense entranyes que demanen la custodia compartida per no tingué de donar diners ni als fills ni evidentment a la seva ex.
Els homes, segons la tal Ariadna, mai no han cuidat els fills, ni s’han ocupat d’ells, això es privilegi de les dones i per aquest motiu no tenen d’educar-los, ni de prop ni de lluny.
Això va ser la meva percepció light de la seva intervenció.
Cal dir que mentre ella enraonava, se’m removien els budells i tenia taquicàrdies fruit del totalitarisme en que es pronunciava i de la poca vergonya que amagava darrera del seu somrís esdevingut d’un aire de superioritat indecent.
El seu cinisme es va fer més que pales quan es va dirigir a un company meu de lluita per la igualtat efectiva, i sense conèixer-l de res li va dir que no educava be a el seu fill.
Ell és una bona persona, un bon pare, lluitador per els seus drets, que no defuig de les responsabilitats ni de les obligacions, que degut al divorci s’ha vist en un estat econòmic precari com tants i tants d’altres, i que la seva màxima aspiració es que no li robin el fill.
Fins que no hi ha una separació els fills tenen pare i mare. L’educació i  sobre tot, la seva felicitat emocional li proporcionen dues persones que l’estimen i per norma general està recolzat per dues famílies que es fan responsables del seu creixement físic i afectiu.
I de sobte hi ha una separació, però ens hem dedeixar de tonteries i pensar amb el més important, els fills tenen dret a tenir un pare i una mare. Els fills no es divorcien!
Si no recordo malament això vaig acabar dient a la resta de ponents i a la sala després que l’Ariadna, decidís marxa de la sala ja que no “tenia perquè aguantar el to en que se li parlava” i que nosaltres si vàrem aguantar, amb llàgrimes als ulls, per el dolor que ens provocavenles seves paraules.
De fet quan va marxar per no aguantar les critiques, se li va aplaudir. Tothom es va alegrar que marxes!
https://www.youtube.com/watch?v=1m8N2y7gvjc
De la resta de les participacions dels ponentsi del públic assistent us passaré enllaç en quan el tingui. Però tenia de fer cinc cèntims dels meus sentiments envers aquest personatge, q no persona.
*
feminisme: degut a un masclisme generalitzat,moviment femení que busca la igualtat entre homes i dones.
feminazisme: (femení+nazi) es el lobby quebusca el poder absolut del feminisme menyspreant qualsevol persona que notingui el mateix ideari q ells, (llegir SCUM de Valerie Solanas com a referent)
http://www.iztacala.unam.mx/errancia/v1/PDFS_1/POLIETICAS6_SCUMMANIFESTO.pdf

________________________________________________________________________


TRADUCCION AL CASTELLANO
 Ayer, día 3 de juliode 2013, en el Centro de Estudios Jurídicos y Formación Especializada, en laÁmbito Administración de Justicia, asistimos a una conferencia sobre justicia ysociedad. El tema era "Regulación de la custodia compartida y su aplicación".
La tercera ponente, que es a quien me dirijo casi particularmente, es la feminista radical o feminazi * Ariadna Aguilera Rull doctora en derecho x la Universidad Pompeu Fabra.
Estuvo prepotente,maleducada, impertinente, hizo gala de su adoctrinamiento de género, se rió de todo el sufrimiento paterno, no cree que haya hombre que ame los hijos, vio mal tratadores en todo el género masculino, y la sala de repente estaba llena de machistas, post machistas y poco más que animales sin entrañas que piden la custodia compartida para no dar dinero ni a los hijos ni evidentemente a sus ex.
Los hombres, según la tal Ariadna, nunca han cuidado los hijos, ni se han ocupado de ellos, esto es privilegio de las mujeres y por este motivo no tienen que educarlos, ni de cerca ni de lejos.

Esta fue mi percepción light de su intervención.

Hay que decir que mientras ella hablaba, se me removían las tripas y tenía taquicardias fruto del totalitarismo en que se pronunciaba y de la poca vergüenza que ocultaba detrás de su sonrisa fruto de un aire de superioridad indecente.
Su cinismo se hizo más que evidente cuando se dirigió a un compañero mío de lucha por la igualdad efectiva, y sin conocerle de nada le dijo que no educaba bien a su hijo.
Él es una buena persona, un buen padre, luchador por sus derechos, que no rehuye las responsabilidades ni de las obligaciones, que debido al divorcio se ha visto en un estado económico precario como tantos y tantos otros, y que su máxima aspiración es que no le roben el hijo.
Hasta que no hay una separación los hijos tienen padre y madre. La educación y sobre todo, su felicidad emocional se la proporcionan dos personas que le quieren y por norma general está apoyado por dos familias que se hacen responsables de su crecimiento físico y afectivo.
Y de repente hay una separación pero debemos dejarnos de tonterías y pensar en lo más importante,los hijos tienen derecho a tener un padre y una madre. Los hijos no sedivorcian!
Si no recuerdo mal eso acabé diciendo al resto de ponentes y en la sala después de que Ariadna, decidiera marcharse de la sala ya que no "tenía porque aguantar el tono en que se le hablaba" y que nosotros si tuvimos que aguantar, con lágrimas en lo sojos, por el dolor que nos provocaban sus palabras.
De hecho cuando se marchó para no aguantar las criticas, se le aplaudió la decisión. Todo el mundo se alegró de que marchas!
https://www.youtube.com/watch?v=1m8N2y7gvjc

Del resto de las participaciones de los ponentes y del público asistente pasaré enlace cuando lo tenga. Pero hoy tenía que vomitar mis sentimientos hacia este personaje, q no persona.
*
feminismo: debido aun machismo generalizado, movimiento femenino que busca la igualdad entre hombres y mujeres.
feminazismo: (femenino + nazi) es el lobby que busca el poder absoluto del feminismo despreciando cualquier persona que no tenga la misma ideologia que ellos, (leerSCUM de Valerie Solanas como referente)
http://www.iztacala.unam.mx/errancia/v1/PDFS_1/POLIETICAS6_SCUMMANIFESTO.pdf
https://www.facebook.com/notes/montse-tur%C3%A0-cat-lliure/conferencia-i-rebombori-sobre-la-custodia-compartida/10151612802038153

No hay comentarios: